BESPLATNA DOSTAVA za Hrvatsku i Sloveniju
KUPI 2 PROIZVODA I OSTVARI 7€ POPUSTA
KUPI 3 PROIZVODA I OSTVARI 14€ POPUSTA
KUPI 4 PROIZVODA I OSTVARI 21€ POPUSTA
BESPLATNA DOSTAVA za Hrvatsku i Sloveniju
KUPI 2 PROIZVODA I OSTVARI 7€ POPUSTA
KUPI 3 PROIZVODA I OSTVARI 14€ POPUSTA
KUPI 4 PROIZVODA I OSTVARI 21€ POPUSTA

MARINE COLLAGEN 221g KOLAGEN RIBLJI

Učinci

  • Wellness Boost: Potpomaže zdravlje kose, kože, noktiju, kosti i zglobova**
  • Bioraspoloživ: Brzo se probavlja i apsorbira u tijelu za maskimalne učinke **
  • Jednostavan za upotrebu: Jednostavno ga dodajte u napitak ili hranu te promiješajte

 

Sastojci

Peptidi kolagena (od divlje ulovljene bijele ribe)

 

Aminokiseline

 

Upotreba

Naš riblji kolagen je lako probavljiv i topljv u hladnim ili toplim napitcima, a 1-2 mjerice dnevno su sve što trebate!

Dodajte mjericu peptida kolagena u bilo koju hranu (porridge, desert, umak) ili napitak (smoothie, vodu, kavu, čaj, sok) i na taj način unaprijedite zdravlje Vaše kose, kože, noktiju i zglobova **

 

FAQ

Koja je razlika između Collagen Peptides (goveđeg podrijetla) i Marine Collagen (morskog podrijetla)?Razlika je isključivo u izvoru iz kojeg se dobiva kolagen. Naši peptidi kolagena goveđeg podrijetla dobivaju se od ne GMO goveda iz slobodnog uzgoja u Brazilu dok se morski kolagen dobiva iz ne GMO divlje ulovljene bijele ribe uz obale Aljaske. Pogodan je za osobe koje slijede pesketarijansku prehranu. Učinak ribljeg kolagena u potpunosti je isti kao i učinak goveđeg kolagena jer sadrži iste tipove kolagena.

Koje tipove kolagena sadrži  naš riblji kolagen?Naš riblji kolagen sadrži kolagen tipa I i III. Tip I je najzastupljeniji tip kolagena u našem tijelu. To je upravo onaj tip kolagena na koji mislite ukoliko želite održati razinu kolagena  u Vašoj koži, kosi i noktima. Tip I nije samo tvar odgovorna za ljepotu, on je i glavni sastavni dio ligamenata, organa i kostiju. Tip III se uglavnom nalazi u mrežastim vlaknima, kao npr. u koštanoj srži. U tijelu se obično nalazi uvijek uz tip I.

Možete li koristiti kolagen za mršavljenje?Riblji peptidi kolagena, kao i bilo koji drugi protein, mogu doprinijeti osjećaju sitosti te se na jednostavan način mogu dodati u bilo koji napitak, kao npr. smoothie ili shake nakon vježbanja. Mi preporučamo isključivo korištenje kolagenskih peptida kao nadomjestak prehrani. Ne koristite kolagen u svrhu gubitka tjelesne težine. Budući da ne nudimo individulano medicinsko savjetovanje, preporučamo da se savjetujete s Vašim liječnikom u pogledu Vaših osobnih zdravstvenih ciljeva.

Koliko kolagena biste trebali uzimati dnevno?
Preporučamo uzimanje 10-20g kolagena dnevno (1-2 mjerice).

 

 

 

 

Brand

Vital Proteins

Vital Proteins daje vam poticaj koji vam je potreban za održavanje zdrave kose, kože, noktiju, zdravlja kostiju i zglobova.
Vital Proteins logo
gdpr-image
Kolačiće koristimo da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni i da prihvaćate naše uvjete. Pravila privatnosti.
Pročitajte više