Kahina Giving Beauty –
Arganovo ulje za njegu
kože s marokanskim šarmom

Kahina

Katharine L’Heureux osnovala je Kahina Giving Beauty po povratku s putovanja iz Maroka 2007., gdje je otkrila zadivljujuća svojstva arganovog ulja koje obiluje esencijalnim masnim kiselinama, antioksidansima i vitaminom E.

Ondje se uvjerila na vlastitoj koži u njegove dobrobiti i raznolikost primjene te ju je to čudesno iskustvo inspiriralo u pokretanju visokokvalitetne linije proizvoda za njegu kože lica i tijela. Proizvodnja se temelji na stoljetnoj tradiciji naroda iz Maroka uz pomoć znanosti modernog doba.

Uvidjevši u kakvim teškim uvjetima berberske žene proizvode iznimno kvalitetno arganovo ulje, osnovu svih Kahina Giving Beauty proizvoda, Katharine se trudi podržati brojne lokalne proizvodače, a jedna od njenih najvažnijih misija je osnažiti i obrazovati žene iz Maroka.

Isprobajte moć esencijalnih masnih kiselina, antioksidansa i vitamina E iz arganovog ulja za blistavu kožu.

Inspirirana zadivljujućim iskustvom osnivačice Katharine L’Heureux, ova visokokvalitetna linija za njegu kože lica i tijela kombinira tradiciju i znanost, podržavajući lokalne proizvođače i osnažujući žene iz Maroka.