BESPLATNA DOSTAVA za Hrvatsku i Sloveniju
KUPI 2 PROIZVODA I OSTVARI 7€ POPUSTA
KUPI 3 PROIZVODA I OSTVARI 14€ POPUSTA
KUPI 4 PROIZVODA I OSTVARI 21€ POPUSTA
BESPLATNA DOSTAVA za Hrvatsku i Sloveniju
KUPI 2 PROIZVODA I OSTVARI 7€ POPUSTA
KUPI 3 PROIZVODA I OSTVARI 14€ POPUSTA
KUPI 4 PROIZVODA I OSTVARI 21€ POPUSTA

COLLAGEN PEPTIDES 567g KOLAGEN

Učinci

Probajte naše peptide kolagena u prahu:

  • 20g kolagena: Doprinosi zdravlju kose, kože, noktiju, kosti i zglobova**
  • Jednostavna upotreba: Topliv u hladnim i toplim napitcima, uključujući kavu i smoothie

 

Sastojci

Peptidi kolagena isključivo iz goveđe kože, ne GMO podrijetla

 

Aminokiseline

 

Upotreba

Naš dodatak prehrani na bazi kolagena je lako probavljiv i topliv u hladnim ili toplim napitcima, a 1-2 mjerice dnevno su sve što trebate!

Dodajte mjericu peptida kolagena u bilo koju hranu (porridge, desert, umak) ili napitak (smoothie, vodu, kavu, čaj, sok) i na taj način doprinesite zdravlju vaše kose, kože, noktiju i zglobova **

 

FAQ

Koje tipove kolagena sadrže naši peptidi kolagena?Naš “celebrity-loved” kolagen u prahu je kolagen tipa I i III. Tip I je najzastupljeniji tip kolagena u našem tijelu. To je upravo onaj tip kolagena na koji mislite ukoliko želite održati razinu kolagena  u Vašoj koži, kosi i noktima. Tip I nije samo tvar odgovorna za ljepotu, on je i glavni sastavni dio ligamenata, organa i kostiju. Tip III se uglavnom nalazi u mrežastim vlaknima, kao npr. u koštanoj srži. U tijelu se obično nalazi uvijek uz tip I.

Možete li koristiti kolagen za mršavljenje?Peptidi kolagena, kao i bilo koji drugi protein, mogu doprinijeti osjećaju sitosti te se na jednostavan način mogu dodati u bilo koji napitak, kao npr. smoothie ili shake nakon vježbanja. Mi preporučamo isključivo korištenje peptida kolagena kao nadomjestak prehrani. Ne koristite kolagen u svrhu gubitka tjelesne težine. Budući da ne nudimo individulano medicinsko savjetovanje, preporučamo da se savjetujete s Vašim liječnikom u pogledu Vaših osobnih zdravstvenih ciljeva.

Koliko kolagena biste trebali uzimati dnevno?
Preporučamo uzimanje 10-20g kolagena dnevno (1-2 mjerice).
Color

Blue

Brand

Vital Proteins

Vital Proteins daje vam poticaj koji vam je potreban za održavanje zdrave kose, kože, noktiju, zdravlja kostiju i zglobova.
Vital Proteins logo
gdpr-image
Kolačiće koristimo da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni i da prihvaćate naše uvjete. Pravila privatnosti.
Pročitajte više