BESPLATNA DOSTAVA za Hrvatsku i Sloveniju
KUPI 2 PROIZVODA I OSTVARI 7€ POPUSTA
KUPI 3 PROIZVODA I OSTVARI 14€ POPUSTA
KUPI 4 PROIZVODA I OSTVARI 21€ POPUSTA
BESPLATNA DOSTAVA za Hrvatsku i Sloveniju
KUPI 2 PROIZVODA I OSTVARI 7€ POPUSTA
KUPI 3 PROIZVODA I OSTVARI 14€ POPUSTA
KUPI 4 PROIZVODA I OSTVARI 21€ POPUSTA

COLLAGEN CREAMER VANILLA 305g KOLAGEN

Učinci

  • Wellness Boost: Potpomaže zdravlje kose, kože, noktiju, kosti i zglobova**
  • Organsko kokosovo mlijeko u prahu: Naš Vanilla Collagen Creamer™ dodatak prehrani sadrži 9g zdravih masti iz organskog kokosovog mlijeka u prahu. Za Vašu informaciju: Kokos je izvrstan izvor srednjelančanih triglicerida.
  • Bioraspoloživ: Ovo kokosovo mlijeko u prahu sadrži Vital Proteins®’ kolagenske peptide koji se lako probavljaju i apsorbiraju u tijelu

 

Sastojci

Peptidi kolagena iz goveđe kože, organsko kokosovo mlijeko u prahu, prirodni okus vanilije, organski ekstrakt bambusovih izdanaka, organska vlakna akacije

 

Kako se uzima?

Dodajte 1 mjericu Vital Proteins Collagen Creamer® u bilo koji topli napitak. Za hladni napitak stavite 1 mjericu praha te napunite čašu do 1/4 zapremnine s toplom tekućinom i miješajte 30 sekundi, zatim dodajte led te nadolijte kavu ili čaj.

 

FAQ

Koja je razlika između kolagenskih peptida i kolagenskog vrhnja za kavu u prahu?

Naši peptidi kolagena i kolagensko vrhnje za kavu u prahu su slični u tome što oba proizvoda sadrže kolagen koji potpomaže zdravlje kose, kože, noktiju, kosti i zglobova .** Također su proizvedeni bez dodatka mlijeka, glutena i šećera.

Glavnu razliku čine njihovi sastojci na način da naši peptidi kolagena sadrže isključivo jedan jednostavni sastojak, a to je kolagen dobiven iz goveđe kože, dok naše kolagen vrhnje za kavu u prahu sadrži isti taj sastojak uz dodatak ostalih sastojaka kao npr. kokosovo mlijeko u prahu što ga čini jedinstvenim proizvodom u našoj paleti.

Za što je pogodno naše kolagen vrhnje za kavu u prahu?Naše kolagen vrhnje u prahu s okusom vanilije najbolji je saveznik za Vašu šalicu kave! Mnogi korisnici vrhnja za kavu u prahu posežu za ovim alternativnim proizvodom kako bi svoj omiljeni dnevni ritual ispijanja kave bolje uklopili u wellness rutinu te ju podignuli na višu razinu.

Možete li koristiti kolagen za mršavljenje?Peptidi kolagena, kao i bilo koji drugi protein, mogu doprinijeti osjećaju sitosti te se na jednostavan način mogu dodati u bilo koji napitak, kao npr. smoothie ili shake nakon vježbanja. Mi preporučamo isključivo korištenje kolagenskih peptida kao nadomjestak prehrani. Ne koristite kolagen u svrhu gubitka tjelesne težine. Budući da ne nudimo individulano medicinsko savjetovanje, preporučamo da se savjetujete s Vašim liječnikom u pogledu Vaših osobnih zdravstvenih ciljeva.

Koliko kolagena biste trebali uzimati dnevno?
Preporučamo uzimanje 10-20g kolagena dnevno (1-2 mjerice).

Brand

Vital Proteins

Vital Proteins daje vam poticaj koji vam je potreban za održavanje zdrave kose, kože, noktiju, zdravlja kostiju i zglobova.
Vital Proteins logo
gdpr-image
Kolačiće koristimo da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite koristiti ovu stranicu, pretpostavit ćemo da ste zadovoljni i da prihvaćate naše uvjete. Pravila privatnosti.
Pročitajte više